Sov så gott Nellan❤️

 
I går hände det som jag aldrig trodde kunde hända. Jag har haft hund i 45 år. Men aldrig trott detta. I går så skulle jag och Minelle börja på valpkursen klockan 12.00. Alla hundarna var pigga. Även Nelly var som helt vanligt. Det har ju gott upp o ner lite med henne. Men på senaste tiden har hon varit väldigt pigg o alert. Linda kom och hämtade mig. För även hon ska gå valpkurs med sin hund Niva. Bengt var och handlade och kom in  och pratade lite. Vi bestämde att han skulle stanna tills jag kom tillbaka från kursen. Var lite jag behövde hjälp med praktiskt. Jag var hemma runt 13.30 med en trött Minelle. Kursen var väldigt bra. Tolv valpar så det var full fart. Väl hemma så gick jag in för att koka kaffe. Minelle och Nelly kom till köket och ville ha något gott. Jag gav dom en varsin smörgåsskinka. Nelly försvann in i hallen. Efter 5 minuter hörde jag att hon gnällde som att hon hade ont. Jag gick till henne och frågade hur det var. Tyvärr kunde hon ju inte tala om. Hon såg lite konstig ut i blicken. Försökte resa sig men rasade ihop. Jag sprang ut till Bengt och skrek på honom. Ringde Evidensia och de bad mig komma direkt. Vi försökte bära henne. Men vi såg att hon var på väg att dö. De sista minuterna innan hon dog kommer jag ha på näthinnan resten av livet. På 30 min en glad Nelly till död. Teddy kom hit och hjälpte till med allt praktiskt. Jag bröt ihop totalt. Helt chockad. De andra hundarna fick jag låsa in i vardagsrummet för de var alldeles helstressade. Natten inatt har varit orolig. Annie har legat i hallen där mamma Nelly gick bort. Vägrat att komma in till mig och Minelle. Har haft ett långt samtal med veterinär Hanna idag. Hon tror att det var något som sprack invärtes. En tumör på mjälten eller något liknande. Hon dog av invärtes blödning. Eftersom det gick så otroligt fort. Hon hade inte heller kunnat räddats på ett djursjukhus. Ja ingen vet, men jag måste gå vidare. Ta hand om mina två pälsklingar. Men detta kommer att hänga med mig. För det var en traumatisk upplevelse. Lilla Nelly. Tack för allt du gav. Tack för de underbara valparna du fick med Diesel. Du var en underbar mamma till dina  små juveler. De föddes under drastiska former Med kejsarsnitt. Så glad och tacksam att jag fick denna underbara kull med dig och Diddi❤️ Ha det så bra där uppe i hundhimlen. Du får nog träffa Tindra och många andra hundänglar. Sov så gott lilla gumman❤️❤️❤️❤️
 

Enköping och sensommar..

Våran lilla stuga som vi bor i. Liten men mysig  Och hundarna har inhägnat utanför tack o lov. Tack Anders❤
Vi är i Drömparken varje dag. Och där är det full fart jämfört med lilla Forshaga. Mycket hundar, folk, cyklister. Annie bryr sig inte men Minelle har full koll på allt. Hon är en liten betraktare. Så det tar sin lilla tid innan vi kommer fram till mamma. När vi väl är hemma igen är vi helt slut  Till o med jag. Vi trivs bra i lilla huset. Men en vecka är nog lagom..I dag lämnade jag dom själva i två timmar. Och det hade gått så bra. Anders fyller år och jag var ner till stan och inhandlade present från mig och mamma. I går träffade jag Anders dotter Sofia. En mysig dag som avslutades med gofika.
Min fina Sofia❤Betyder mycket för mig
Vackra sommarblommor på mammas altan. Denna veckan har vädret varit otroligt fint. Varmt dessutom. Tyvärr orkar inte mamma gå ut. För hon skulle behöva det. Men värken tar över. Vi försöker ha så mysigt vi kan inne. Minelle och Annie är förvisade till altanen. Mamma orkar inte med stökiga hundar. Speciellt valpen ska hoppa o klänga. Men de har anpassat sig fantastiskt bra. I går kväll satt jag och tittade på valdebatten på min padda. Man blir bara snurrigare och snurrigare. Men hoppas på ett skifte i alla fall. Löwen har gjort sitt nu tycker jag. Jag åker inte hem förräns på Måndag. On nån behagar hämta mig..Har tid på Evidensia på Tisdag för Minelle. De ska kolla att hon är bra i kisseriet . I morgon ska jag och Minelle träffa hennes bror Ludde  Ska bli kul att få se honom. Om de är lika eller inte? De har en stor inhägnad hundgård här i Enköping  Passar bra att ses där tyckte jag och Luddes husse. Hade tänkt att även åka till Chamorels. Men tiden räcker inte till riktigt. Får nog bli nästa gång jag kommer till Enköping.
 
Får vi komma in snart?❤
Vem bor här tro?
Även Nelly fann sig tillrätta på gården. Just nu är hon så pigg. Härligt, trivs bra i Ransäter dessutom. Och dessa leker och leker.
Men roligt att de har så kul tillsammans. Kanske sista gången för mig i stugan  För storpojken ska flytta in i den. Det förstår man ju. Är man tonåring så vill man ju ha något eget. Jag är i alla fall väldigt tacksam för de ggr jag har fått låna fritidsbostaden. Vet inte hur jag ska lösa boendet nästa gång  Men kommer tid kommer råd heter det ju. Nu stundar helgen. Och nästa vecka får vi se hur det ser ut för vårt kära Sverige. Vilken regering som tar över.
Ha en skön helg alla!!!