Sur

Jag har handlat mat åt hundarna på foderbilen i flera år. Maten kommer direkt till dörren och det är ju fantastiskt bra för de som saknar bil bl.a, som jag till exempel. Det senaste året har jag handlat ett foder som heter 
James Wellbeloved Efter att ha prövat många olika märken så har hundarna absolut mått bäst av det. Och pälsarna är så fina. På foderbilens startsida stod det att James Wellbeloved hade en kampanj denna månad att alla som handlade fick en jättefin frysvätska. Jättebra tänkte jag, den behövs när vi åker till Uppsala nu på Onsdag. Jag beställde fodret. När det kom hem så fanns där ingen frysvätska med. Jag ringde foderbilen och frågade varför jag inte fått vätskan. Då svarade hon att jag beställt på fel sätt, att det var nån liten dretlänk man skulle ha klickat på för att få den. Jag frågade om de kunde skicka den till mig ändå för jag hade ju köpt fodret. Nej, det kunde de inte. Nu mister de en kund i alla fall för jag byter leverantör.
Det har regnat i stort sett två dagar och det var bra för då har jag kunnat få vila lite. Hundarna har bara fått korta rastningar. Här lite bilder från Åmål som är en mycket vacker stad.