Lite uppdatering..

Det rullar på i full fart. Mindre bra händelser och trevliga händelser. Var ju i Göteborg mellan Fredag till Lördag och hade det väldigt bra och mysigt. Jag hämtade barnen och sen var vi ute och åt mellanmål i solen. Hade längtat så efter de små. På Lördagen så var det städdag på gården. Och föreningen bjöd på mycket smått och gott. Vilket uppskattades..Sen blev det puss o kram och jag måste rusa till tåget. Köpte mig en glass innan tåget gick. 
Inte mitt tåg som jag åker med. Men ett väldigt glatt och trevligt tåg.                    När jag var hemma i Forshaga så var B där med hundarna. Jag hade tyckt att Annie var lite slö och hängig under löpet. Och B tyckte att hon var väldigt slö. Jag såg att hon hade en massa klet i bakbyxorna. Som blodblandat. Hon ville ut och kissa hela tiden. Satt väldigt länge. Jag förstod att något var fel. Misstänkte urinvägsinfektion. Ringde jourhavande veterinär och ville få råd. De skulle kontakta mig på förmiddagen. När veterinären ringde fick jag en tid för kontroll. Vi åkte till Ransäter eftersom Mjörnäs djurklinik ligger alldeles i närheten. Det togs ett ultraljud och konstaterades en livmoderinflammation. Veterinären ville medicinera henne. Men inte jag...Det blev en diskution för jag vet att det oftast kommer tillbaka vid nästa löp. Han sa dessutom att han inte visste om hon skulle bli bra med medicinering. Då fattar jag verkligen inte varför de inte föreslår operation på en gång. Det var ju Söndag så jag förstod ju att detta skulle bli dyrare med helgtillägg. Men ja ville bara ha detta gjort. Kl 15.30 var hon opererad och vi åkte och hämtade en liten yr, vinglig ledsen Annie. Men operationen hade tack o lov gått bra. B skjutsade hem oss. Natten var fruktansvärd. Sov inte en blund. Annie mådde illa och kräktes hela tiden. Hade ont och gick omkring och visste inte vad som hände. Jag var så orolig och ringde veterinären. Hade även kontakt med farmor Eva. Nu mår hon bättre tack o lov. Väldigt trött och vill inte gå så långt på rastningarna. Farmor var här med sin syster och kom och hälsade på i går. Då piggnade Annie till. Var nog kul med besök och inte bara gå med matten. Även söta Cocos var med. En väldigt trevlig tik tycker jag. 
Precis kommit hem från djursjukhuset. Lilla gumman. Men känns bra den fula livmodern är borta. 
Sötnosar❤️❤️    Även Teddy och barnen kom på fikabesök. Lilla Lovisa var lite febrig och hängig. Så hon var hemma från förskolan. Rickard var superpigg däremot. Hoppas han klarar sig från förkylningen. 

Glass är mums mums det. 
Även pannkakor...
   Fina goa  snällaste ❤️                                         I morgon åker jag tillbaka till Ed. Måste börja städa och packa ner. Blodtryckskontroll och tandläkare. Sen tillbaka till Värmland på Kristi Himmelsfärd. Jag och J ska på dansuppvisning i Göteborg. Leia ska dansa. Ska bli spännande att se. Min stora lilla duktiga prinsessa. Det är även marknad i Ed denna helgen. J pojkvän ska vara hos oss Lördag till Söndag. Själv ser jag bara fram emot att Annie blir helt bra. Och att flytten är klar.