Måndag förmiddag


I går så åkte vi tillbaka till Ed. Efter ett härligt sportlov. Vädret har varit helt fantastiskt med sol men kallt. Vi har varit på Ikea och handlat lite. J tyckte nog det var jobbigt där. För hon var rejält trött när vi kom hem. Jag hittade en så fin kökslampa för 45kr. Sen blev det ett litet sött soffbord som jag inte hade råd med men fanns bara ett kvar. Vi har varit i skogen med vovvar så de fick rasa runt. 
Mycket snö kvar än. Och nu ska det dessutom komma mer. Nu får det ge sig...Vi var hos T o L och gullade med barnen❤️ De är så goa. Jag hade med mig lite smaskigheter. Och det uppskattades. Vi bestämde att nästa gång jag kommer så får de sova hos farmor. Hade planerat att även hinna med att träffa Forshaga Kommun och diskutera ev sommarjobb. Men hann inte för nu har jag anlänt till Göteborg. Ska hämta mina hjärtan på förskolan. Stannar till kväll i morgon då skolan är stängd. Ja tur att farmor har att göra. Annars blir det för trist. Sitter just nu på Göteborgs centralen och överallt ropas det ut om inställda tåg. Visar sig om jag kommer hem i morgon. Fick ett erbjudande om bostad i Enebacken/Mölnlycke. Nybyggt område. 7.400kr i hyra. Det grejar jag aldrig tyvärr. Till sommaren så försöker jag få med så mycket möbler 
 som möjligt från Ed. Just nu finns det inget annat alternativ än att flytta till Värmland. Men måste få klart från min chef innan jag säger upp lägenheten. J börjar 2:an i höst. Sen ska vi titta på ett nytt boende till nästa år. 
Mina nya köksgardiner. På rea. 75kr. 
J och jag har delat av sovrummet. Så vi har varsin vrå. Blev väldigt bra. 
Mitt nya lilla bord. 
Nya gardiner på Ikea.