Gokväll!

Har precis landat i fåtöljen. Precis kommit från Karlstad där jag vinkat av min kära vän B. Vi har haft ett par jättefina dagar med god mat och  Café fika. Men vi ses snart igen. Vi ska träffas i Göteborg och se Christer Lindarws sista jubileumsshow på Rondo. Det ska bli så kul. 
Förra veckan var J med familj här och det var så fantastiskt mysigt. Vi hade 5-årskalas för Leia med pannkakor, grädde, Festis godis, glass och chokladsås. Presenter förstås. De var så söta Rickard och Leia när de kom och höll varandra i handen. Alla bröderna fick träffas och det var ju inte helt fel. Blir ju inte så ofta de ses. 
Farmors stora prinsessa ❤️
Pizzamys sista kvällen. 
Albin har blivit så stor och duktig.                                                   J har fyllt 18 år. GRATTIS J 😊😊😊😊 Nu är du stora tjejen. Myndig och allt. 
Nästa vecka ska J pojkvän vara här. Och sen kommer F en vecka. Då får vi planera något skoj. Sen börjar snart skolan. Jisses vad tiden rinner iväg. Jag och Annie ska åka med lillebror upp till Hede i mitten av Augusti. Jag o Annie tar tåget till Bålsta. Och sen åker vi med Anders till fjällvärlden. Har ju inte sett hans stuga än så nu är det på tiden. Och dessutom mysigt med egentid tillsammans. 
Går ner till älven varje dag och badar hundarna. Så lite vatten i älven nu. Behövs regn. Väldigt torrt ute. 
Snälla matte. Vi kan väl få smaka....