Fin helg...

Ja då har helgen gått. Och i morgon är det 1:a November. Tack Eva. Tur du är uppmärksam när jag skriver fel.  Vi har gått över till vintertid. Vilket jag tycker är ett dumt påhitt. Den där timmen känner jag av länge. J kom hem i Fredags. Tyckte det skulle bli skönt med höstlov. Hon ska hälsa på sin mamma ett par dagar. Jag och Lovisa var själva hemma i Söndags. När mamma o pappa jobbade. Rickard fick följa med mamma på barngympa. Vi bestämde att vi ska göra pepparkakor tillsammans till jul. Lovisa gillar att mysa och pyssla precis som Leia gör med. 
Skönt och sova middag i Farmors säng.                                           Jag och Anne-Marie har bokat biljetter till en julkonsert i Karlstad 17 Dec. Jag gillar Rickard Söderberg och Arja Sajomara väldigt mycket. Vilka röster...Ska bli kul och göra något med Anne-Marie. Vi jobbar ju ihop. Och det blir bra att släppa allt med jobb och koppla av.  
Just nu är det grått och ruggigt ute. Lite småregnigt. Snart får man sätta upp lite adventspynt i fönstren. Det är det mysigaste med julen. Denna veckan ska jag till frissan och klippa topparna. Alltid skönt och få det lite uppklippt. Sen ska jag o J till stan och handla. Ska köpa en uteslinga till trädgården. Sen blir det att gå på nåt mysigt ställe och fika. Jag gillar att gå i Karlstad. Mysig och trevlig stad att gå i. Jag har lagt ut min IPhone 6 till försäljning på Tradera. Den är så jättefin. Men behöver pengarna. Hoppas jag får den såld.
 2.500kr om någon är intresserad?