God fortsättning..

 
Kom nyss in med hundarna från kvällspromenaden. Det var så kolsvart så jag såg ingenting. Det är verkligen finare med vit snö och några kallgrader. Det har varit fara för livet med denna ishalka men nu börjar det bli bättre. Jag har brodd men det hjälper inte. Jag o Annie har varit i Enköping och firat jul. Nelly fick vara hos extrahussen o Apollo. Hon avskyr att vara ute o resa med tåg så det är tur hon kan vara där. Jag är så nöjd med Annie. Hon är helt otroligt duktig på resorna. Bryr sig inte om vare sig det ena eller andra. Vi har hjälpt mamma o flytta in och ordnat o pysslat. Mamma som inte kan gå eller göra något alls har suttit o tittat på o sagt hur hon ville ha det. Det kan hon vilket är tur. Annie har legat vid hennes fötter hela tiden. Djur känner nog på sig. Vi har lånat A lilla gäststuga som är liten men mysig. Julen var jättefin men känslosam kan jag nog summera den. Jag hade julbord här hemma innan jag åkte iväg. Vi delade ut lite paket och hade det jättetrevligt. Tyvärr var ju inte J m familj med. Men jag var nere hos dom över lucian och fick vara med på skolan när Leia och hennes klass firade lucia. Jätteroligt. 
Mina sötaste små tomtar.
Rejält med snö var det ochså. Leia älskar snö.
Lille Albin var ochså glad för snön. Tyvärr så försvann den ganska fort.
Vi har haft så vackert. Men nu bara svårt och lerigt.Lite
 Bilder från julmiddagen i Forshaga.
Hittade två jättefina jackor åt pojkarna. Och ännu roligare när de blev uppskattat. Ja det är mysigt med paket på jul  Men viktigast att få vara tillsammans.                Mamma är installerad i sin nya bostad på 1 rum o kök. Det är en så otroligt fin lägenhet med en underbar inglasad altan. Jag har ordnat med hemtjänsten i Enköping som var verkligen trevliga. Nästa vecka blir det möte. Och sen hoppas jag det kommer igång. Det har varit mycket att ordna med. Jag är väldigt trött o sleten nu. Jag tänkte åka till mina små i Mölnlycke med deras paket. Men åker nästa vecka i stället. 
Tufft o fira jul. I kväll skulle jag o Anne-Marie varit i Karlstad o ätit trerättersmiddag och sett på After Dark. Tyvärr så blev Christer sjuk i flunsan. Så det blev inställt. Såååå trist. Men man kan ju inte rå över sjukdom. Så pengarna betalas tillbaka. Ja ja vi får hitta på något annat och titta på framöver. Jag önskar er alla ett riktigt Gott Nytt 2018...
 

Kommentera här: