Redan första advent

 
Denna lilla tomte har flyttat hem till oss. Hundarna är riktigt nyfikna på den. Vi har ju fått ganska mycket snö  Så advent blev stämningsfull och vacker.
November månad var väldigt fin mot vad den brukar vara. Helgen innan advent åkte vi ner till Göteborg och var med barnen i den lilla stugan. Det gick bra trots trångboddhet  Värden vi hyrde av är väldigt snäll o trevlig  Man känner sig välkommen. Vi handlade upp mat o lite smaskigt  Så det var mysigt. 
På Lördagen var vädret helt underbart. Solen sken och det var så vackert. Vi tog en promenad till badplatsen och lekte innan lunchen.
Mina finaste💛💛Betyder så mycket att få vara med dom. Resten av dagen blev det pyssel i stugan och ta det lugnt. På Söndagen var det dags att lämna stugan. A skulle ha fotbollsavslutning som jag gärna ville bli med på. Pappa J kom o hämtade mig o barnen  Vädret hade ändrat sig drastiskt. Ösregn...
A var verkligen duktig på fotboll. Vilket framtidshopp. Diplom fick han ochså. B kom o hämtade mig hos J o S. Efter en jättegod lunch så åkte vi hem. Jag kände mig inte på topp. Ont i halsen o trött. Kände att nåt var på gång. Ut med hundar i ösregnet en gång på vägen  Sen raka vägen hem. Förra veckan var jag sjuk hela veckan. Inte riktigt på topp än. Så jag har inte varit hos R o L. Vill inte smitta ner dom. I går tog jag mig i alla fall till stan. Hade en trevlig stund  Så vackert i stan nu. Hittade ett så vackert hjärta att hänga i fönstret. Ledsnat på min julstjärna. Sen var jag o syndade  Känns så. Åt pizza o var på kondis.
Sååå mycket fint i affärerna. 
Hittade lite småfynd till julklappar. Skulle leta byxor men orken tog slut. Hem till glada hundar o vila. För övrigt så har jag försökt ordnat för mina vackra olivträd. Första gången jag har dessa träd  Vill verkligen inte ta död på dom  Flyttat in dom i klädkammaren där det är som svalast o köpt växtlampa. Måtte de klara sig till våren. För de är så fina. De tappar mycket blad men de är ju i vintervila.Håll tummarna. Blev bjuden på julbord av Mia i helgen på NÖJESFABRIKEN i Karlstad  Men var tvungen tacka nej. Sitta där o hosta o må dåligt. Ska ha julbord för barnen m familj innan jag åker till Enköping  Så det blir mysigt.

Kommentera här: