Hemma igen

Denna veckan flög iväg. I dag är det Lördag jag är barnvakt till lilla Lovisa som ska sova över hos Farmor. Vi har myst med godis o ostbågar. Sen har vi bakat solskensbullar. Efter det blev det dusch. Är ju väldigt varmt ute så det var skönt tyckte Lovisa. Pappa T o Rickard är ute på en fisketur. Hoppas det blir en storfångst. Så kan vi äta färsk fisk till lunch i morgon. Vore inte fel. 
Här bakas det. 
Lovisa älskar hästar av alla de slag.                                               För exakt en vecka sen så kom jag hem från Gotland. En helt underbar tripp. Utom ditresan. För det var bland det värsta. Tur vi åkte från Västervik så det var 2,5 timmes restid. Från Nynäshamn hade alla turer ställts in på grund av hårt väder. Ja fy vilken sjögång. Och hela båten sjösjuka. Leia o Rickard blev sjuka. Men vi andra klarade oss. Besättningen gick o delade ut knäckebröd. Trodde båten skulle gå sönder. Vilka naturkrafter det finns. Man är ganska liten när man sitter långt ute på Östersjön och inte kan göra nåt. Väl framme på Gotland rejält omtumlade så bar det iväg till huset i Wallstena. Huset var helt otroligt fint. Och stort o rymligt så vi alla fick plats. Vi gjorde små utflykter varje dag. Som längst till Fårö. Vädret var på vår sida. Barnen fick bada i havet i Åminne. Äta saffranspannkaka i Roma Kloster. Jag träffade min pappas bror som bor på ett äldreboende. Var till graven i Björke. Hade köpt ett par fina lampor. Lite bilder från min resa.
 
Ja Gotland är verkligen något utav det vanliga. Väldigt glad och tacksam jag fick göra denna resa. Längtade mycket efter mina vovvar så det var även skönt att komma hem. De hade haft det så bra så med extrahussen. Nästa vecka fyller yngste sonen 30 år. Så då blir det kalas. Mamma vill så gärna försöka komma. Så det vore ju så roligt för oss alla. Nu ska farmor o Lovisa gå och natta. Så vi säger god natt o sussa gott från oss...