Fin Fredag

Solen lyser in genom fönstret. Den behöver man mycket av nu i denna mörka kalla årstid. I går kväll öste regnet ner när jag var ute med hundar. Fy jag hatar att vara ute i mörker o ösregn. Var hos min dietist i Karlstad igår. Går där för att få hjälp med vikten och kanske även blodtrycket kan bli bättre. Så trött på detta med blodtrycket som hoppar upp o ner  Mår inte alls bra av det. Jag har ju försökt att äta så nyttigt o bra som möjligt  Men min ekonomi tillåter inte allt som är bra för mig. Jag har i alla fall gått ner ca 1 kg/mån  Nu har jag inte varit där på ett tag  Vågade knabbt väga mig  Här ju varit lite sus o dus o då äter man ju lite gott. Men blev sååå glad  -3,5kg
Har en väldigt bra dietist  Vi pratar om allt  Och det är skönt att lätta sitt hjärta ibland hos någon som inte har någon anknytning. Nästa vecka ska jag o B åka till Göteborg. Vi ska ha L o A så Föräldrarna får lite ledigt. Vi ska bo i Landwetter där vi har bott tidigare en gång. Absolut inte min favvostuga, men har man hundar så finns det i princip ingenstans att få bo. Detta ställe är lugnt och skönt för barn o djur. Det ska bli mysigt att få rå om dom. Förra helgen var jag o Lowisa på bio i Karlstad. Vi åkte med T till stan o tog bussen hem  Med tanke på att hon bara är tre år så gick det fantastiskt bra. Vi var rejält trötta när vi kom hem.
Nu är det Rickards tur nästa gång. Jag fattar inte att det är jul snart. Jag kommer bara handla till barnen i år. Pierre måste nog få en liten sak. J o S var ju här i Forshaga för ett tag sedan och då träffades vi ju alla hemma hos T o L. Barnen har så roligt tillsammans. Så viktigt med familjegemenskapen. Mycket viktigare än mycket annat💖💖💖 Mammas lägenhet är fortfarande osåld. Nu låter vi det vara till våren. Vi ska rusta upp den lite  Så hoppas vi på bättre lycka då. Bostadsmarknaden är ju katastrofal just nu. Börjar så smått tänka på ett namn till min nya lilla vovve som jag verkligen hoppas kommer nästa år. Men har ändrat mig om kön. Någon hane blir det inte. De blir stora o starka och besvärliga vid löp. Hoppas ju på valp från Chamorel men det är ju mycket som ska klaffa. Tiken ska bli dräktig först o främst. I dag ska jag till förskolan o hämta barnen. Blir nog en sväng till lekparken på vägen hem. Ha det så fint Alla!