Lite uppdatering...

Blir dåligt med bloggandet nu för tiden. Livet kommer emellan. Mycket som hänt och händer. Men som sagt..Jag tycker det är roligt med små återblickar vad som händer i mitt liv. Annie är bra i sitt ben nu tack o lov. Tror inte heller det var benet utan något i tassen. 
Min lilla Snuttan har fyllt 7 år. Herre jisses var tar tiden vägen? Tycker inte det var längesen hon var valp. Ja valp ja. Nu talar mycket för att en ny liten tik kommer den 21 Juli. Om allt går enligt planeringen bäst att tillägga. Väldigt bra datum för mig eftersom jag o Zane ska till Varberg i början på Juli. Är bjuden på bröllop samma helg som lilltjejen kommer  Men blir det valp så förstår säkert Malin att jag inte kommer. SSRK hade hundutställning i Forshaga för nån vecka sen. Jag cyklade dit för att träffa Eva som skulle ställa Cocos . Annies syster. Väldigt trevligt att träffas. Var så väldigt länge sen. Minglade runt och träffade lite hundfolk. Jag är så ringrostig på hundutställningar. Men vet att jag måste börja ställa om jag får en ny hund.
Min favorit. Vackra Magi från kennel Chamorel. Tyvärr blir det inte valp från henne.
Eva med fina Cocos💗
Gullnosar😍
Ja nu blir det till att börja lära sig träna igen förmodligen. Eva hjälp mig???😆         Med mamma är det bra just nu. Det är helt underbart. Vi planerar hennes 85årsdag för fullt. Vi ska ha Buffé och kaffe med tårta. Hoppas ju verkligen på sol o värme  För då kan vi sitta ute på hennes altan. Förra veckan var jag hos mina juveler i Göteborg. Tyvärr så var vädret inte det bästa. Jag hade med mig mellis som vi skulle äta vid sjön. Men det var sååå kallt. Vi hittade en skyddad plats att äta på men inte kul när det blåser kallt.
Alltid glad lille prinsen❤
Min stora lilla prinsessa❤
Albin tycker så mycket om att spela fotboll. Blir nog ett fotbollsproffs tror farmor😊                                                           Denna veckan blir det några turer in till Karlstad. I morgon ska jag till skatteverket och hämta mitt nya leg. Sen på Fredag ska jag träffa Jenny i Karlstad. Jag ska hjälpa henne att handla skor och kläder. Sen går vi väl och äter någonstans så blodsockret kommer i fas. På Lördag morgon åker jag till Göteborg o Rondo och tittar på Tomas Ledin. Sen sover jag hos J o S på natten. Ja sen veckan därpå så åker jag o Annie mot Enköping... Ja ni ser? Att vara pensionär är inte tråkigt. Inte än i alla fall.
Mattes vakthund
Godisletande😊😊😊