God fortsättning...

Ja då var snart påsken 2018 till ända. Påsken har aldrig varit någon speciell högtid för mig  Men på påskaftonen kom T med familj  P är ju singel så vitt jag vet. Det blev riktigt trevligt. Allting på påskbordet var hemlagat av Bengt och mig . Jag gjorde en Swartswald tårta till kaffet som blev lyckad. Sen hade Linda med sig en kycklingtårta.
Så jisses vad vi åt. Påskvädret har ju varit helt fantastiskt. Solen har lyst från en blå himmel. Jag o hundarna har suttit ute och haft det så skönt. Några långpromenader har det däremot tyvärr inte blivit. Bara korta rastningar. Annie är halt i fram sen ett tag tillbaka. Har fått Metacam åt henne. Jag är väldigt rädd att det är den dåliga armbågen som spökar. Det har ju varit en hård och tuff vinter . Blir hon inte bättre så får jag gå tillbaka till veterinären. Usch jag är så orolig så jag mår inte alls bra. Hoppas verkligen hon blir bättre.
Påskaskinka. Mums säger Nelly...
Jag och Annie var i Enköping för ett par veckor sedan. En mycket trevlig vistelse. Jag fick vara med mamma och umgås. Hon är så glad i Annie ochså. På Lördagen var Gunnar hundvakt när vi tömde mammas gamla lägenhet. T o P kom på fredagskvällen och sen på Söndagen åkte jag hem med dom i bilen. 
Lillebror med fru
 
Enköping är en fantastisk fin stad. Skulle själv kunna bo där  Men alldeles för långt bort från barn o barnbarn. Tiken jag ville ha valp efter är inte parad än. Så jag har pratat med min första hunds uppfödare  Annika Hjälm på Honeyqueens kennel. Hon har en tik som ska paras nu. Vill gärna ha valp innan hösten. Denna tiken var ganska mörk. Blir hon med valpar så får jag ta en tur och besöka henne. Denna veckan på Fredag åker jag mot Mölnlycke. Var ett tag sen jag var där. Jonas har ju varit sjuk i flera veckor. Fick lungiflammation. Ja fy så oroligt..Men är bättre tack o lov. Gäller att vila och inte gå till jobbet för tidigt. I går bet jag av en tand när jag satt och åt. Kände hur det kraschade till. Törs inte tänka på vad det kommer kosta. Får ta Annie först. Så får man se om det blir något kvar i pengapungen. Ha en fin fortsättning alla...
Jag med mor o far när Anders döptes. Ett fint minne❤

Kommentera här: