Skön Torsdag

Hundarna och jag slappar . I går var jag till veterinären med Annie. Hon har haft nån slags infektion i ögonen som inte gett sig. Veterinären undersökte noggrant men som tur var så hittade hon inget alarmerande . Hon fick salva i 10 dagar. I dag skulle jag lämna ett urinprov för Minelle för odling  Men jag gick bet  Varje gång hon skulle kissa och jag kom med skålen avbröt hon den lille luringen. Jag ringde djursjukhuset och fick en tid för återkontroll när vi kommit hem från Enköping. Pigg som bara den är hon, tack o lov. Men alltid skönt att veta att hon är fri från baskelusker. Den gamla trotjänaren Apollo fyllde 12 år i går. Han har varit väldigt stel nu ett tag, men varierar från dag till dag. Nelly bor hos Bengt just nu för ett tag, så får vi se hur det blir.
Hon stortrivs där. Och Apollo är så glad för sällskap. Det fungerar inte här hemma med henne  För hon vill inte ha valp omkring sig. Blir riktigt sur och arg. Jag träffar ju henne var o varannan dag ändå. Men bästa lösningen just nu. Nelly har en väldigt speciell personlighet. Det var nödvändigt för mig att skaffa en ny tik. Och då får man göra det bästa av situationen. Jag kommer alltid finnas för henne, och se till att hon har det så bra som hon kan. Bara Minelle blir större, kan hon nog vara hos oss igen.
I morgon blir det packning för Enköping  Tur man får skjuts, för det blir en hel del. Bara all hundmat väger mycket. Mamma väntar på att vi kommer. Och det är roligt. Och nyttigt att leva lite stadsliv för hundarna. Forshaga är ju väldigt lugnt. Och det är jätteskönt. Jag trivs väldigt bra här. Synd bara att det är så långt till Leia o Albin. Men man kan inte få allt. Jag får åka till mina gullungar när jag kommit tillbaka hem ❤❤❤