God kväller...

Kvällen har kommit. Jag o hundarna slappar och lyssnar på Spotify och har det allmänt skönt. Jag kom hem från Göteborg på eftermiddagen. Varit o pussat på Leia o Albin. Har längtat så mycket efter dom. 
De bästaste som finns. Mina älskade barnbarn❤️❤️                                                      Innan tåget gick till Karlstad i dag. Så träffade jag Mia på centralen o tog en fika. Vi hade lite att prata om. Vi är ju bjudna till Malins och Olofs bröllop i Augusti. Vi köper en present gemensamt bestämde vi. Ja det får väl bli inköp av nån snygg långklänning när man ska på såna festligheter. Var i valet o kvalet hur jag skulle göra. Men tackade ja till slut. Hon har ju bott hos mig i sju år i alla fall. Förra veckan var jag i Enköping o hälsade på lilla mamma. Hon har fått rullstol nu så till våren blir det jättebra att ta ut henne på promenad I omgivningarna. 
Lilla Molly på besök. En liten Bichon Frisse. 
Vi firade även A två söner som fyllt år. Hade en jättefin vistelse. Annie följde inte med denna gången. Hon fick urinvägsinfektion och blev hängig av penicillinet. Men repade sig snabbt tack o lov. Jag o A o P var och ordnade med lägenheten hela helgen. Så nu är den nyrustad och jättefin. Snart är det visning.  På kvällen var jag o Zane ute och åt en jättegod middag. Sen följde jag med henne hem o sov över. Vi hade en trevlig samvaro. Vi bokade även en resa till Varberg i sommar 4 dagar. Har aldrig varit där. Vi ska bo på ett hotell som även tog hundar. Så jag bokade hundrummet åt Annie och mig. Vet ju inte heller om jag har fått valp heller...Fick mail av Tess att hon ögonlyst Magi och allting var bra. Nu återstår val av hane till henne. Ja hoppas det blir någon jag gillar. Förmodligen ingen parning förrän till sommaren. Men jag tittar även på ett andrahandsalternativ. Var till veterinären här i Forshaga med mina flickor för vaccination och allmän kontroll av deras hälsa. Allt såg bra ut tack o lov. Även Annie börjar ju bli till åren. Kändes skönt. Mina älskade fyrbenta livskamrater. Skulle inte klara mig utan dom. De ger mig så mycket. Massor av friskvård, sällskap och trygghet. En hund ger så mycket. Hoppas på många många år till...Denna helgen kommer F. Vi har bestämt att gå på bio på Fredag o pizzabesök. Sen får det bli långtur på Lördag. Kanske vi även går till T o L och hälsar på. Måste även få visa P fångst för ett tag sedan. Två Vänerlaxar. Jisses...j
 
 
 
En härlig dag med pulkaåkning
Minsta lilla prinsessan. Älskar att leka med alla djuren
Rickard o Lovisa väntar på farmors nya lilla valp framöver...