Väldigt mycket vinter...

Känner mig insnöad så att säga. Hela Forshaga är lite smått kaosartat. Varit riktigt snöoväder med blåst och snöfall. Jag som trodde att nu blir det inget mer. Tji fick jag...
Är ingen vän av vintern direkt. Bara en massa problem som halka mm. För ett par dagar sen så var det precis lagomt med snö. Lite fruset i marken. 
Ja bara att stå ut med eländet. För man har inget val. I Trettonhelgen var jag hos mina juveler i Göteborg.
Jag fick dela ut mina paket till barnen. Vi hade köpt lika sak till Leia så jag får byta och ta något annat i stället till Leia. Jag fick så fina förstoringar i julklapp. De står på hyllan nu och tittar allt som oftast på dom när saknaden kommer. Fick ochså en jättefin liten bok från barnen. Och fina ljus och bodylotion. Förra veckan cyklade jag och hämtade Rikard o Lovisa på skolan. Köpte med mig lite färska semlor. Det var riktigt kallt så vi gick hem direkt och myste. Denna helgen har J varit och hälsat på mamma i Enköping. Detta såg hon så fram emot. Nästa vecka ska jag o Annie åka till Enköping. Jag o A ska greja med lägenheten innan försäljning. Måtte den bli såld denna gången. Så kan vi lyfta det problemet åt sidan. Denna veckan har jag styrt o ställt med mammas hemtjänst. Ordnat extranycklar mm. Försökt att få mamma att acceptera ett trygghetslarm. Men hon vill vänta med det vilket jag inte förstår. Hon bor ju ensam och är så dålig. Ja det får vara som det är. Jag kan inte bestämm över henne. Denna helgen kommer F. Blir mysigt. Får handla hem något lite extragott. Annie blir så glad när F kommer. Ska klippa hundarna imorgon. Annies päls är som ett utegångsfår efter kastreringen. För övrigt så håller jag koll på valplistan Om nåt intressant dyker upp. Men vill helst vänta på att Magi blir parad.Men måste även ha ett andrahandsalternativ. Lite bilder på den vackra Magi som dessutom är en väldigt trevlig o harmonisk tik. 
 Magi 
 Magi till vänster och hennes syster till höger