Fantastisk sommar..

Välkommen Chamorels Wywern till A Magic Life 
Hon kallas Minelle till vardags. Ska bli otroligt roligt och spännande att få följa henne i framtiden. Jag kommer även att försöka ställa henne på hundutställningar lite  Väldigt bra att få en bedömning på ens hund. Är lite ringrostig på valp. Var ju ett tag sen jag hade valp. Men hon är så lättsam och snäll. Men valp är ju valp. Mycket passning. Nelly visade tydligt att hon inte ville ha med valp att göra. Men Annie accepterar henne mer o mer. Så otroligt hett ute, så vi tar det lugnt om dagarna. Lite social träning och koppelträning. Framförallt, ensamhetsträning. Så viktigt att det fungerar. Frida har varit här denna helgen. Då var vi vid campingen. Så lite vatten vid älven nu, så man kan gå över till andra sidan älven. Knökfullt med folk o turister har det varit hela sommaren, eftersom vi har haft värmerekord hela sommaren. Har aldrig längtat efter höst. Men det gör jag nu.
Jag har haft Leia och Albin här. Vi har firat Leias 7- årsdag och lekt med kusinerna. Det var så roligt att få rå om barnen ett par dagar medans mamma och pappa fick välbehövlig avkoppling. 
Nu måste jag vara hemma med valpen ett tag. Även fast jag kommer längta ihjäl mig efter mina guldklimpar ❣Ska även passa Lindas malamutevalp Mina ett par dagar, då de ska iväg till djurpark. I morgon ska jag in till Arken Zoo och skaffa lite nytt. Även lite annat smått o gott. Tänkte ta med mig Minelle så hon får träna lite i stan ett tag. I slutet av Augusti åker jag o hundar till Enköping o bor där i Anders gästhus i två veckor. Ska väl inte vara så ohyggligt hett då. Med mamma är det inte bra. Men hankar sig fram med hemvård. Tycker i alla fall att det är bättre hon får vara hemma, än ligga på sjukhus om hon slipper. I dag fick jag en ny spis. Blev jätteglad när hyresvärden ringde och sa att hon tyckte min spis var så gammal. Så nu har jag en riktigt modern. Ha det så skönt alla i den fantastiska sommaren och var rädda om varandra.