Lite uppdatering

Dagarna rusar fram med mycket trevliga och även mycket tunga saker. Har i alla fall hunnit med att träffa mina gullungar i Mölnlycke som växer så det knakar❤
Albin nyklippt 
Mina finaste juveler❤                                  Jag hade lite midsommarmat hemma hos mig i midsommar  Vi träffades och hade en trevlig och mysig samvaro. Betyder så mycket i dessa tider.
Älskar mitt blommande lin.
Denna hetta är tuff för hundarna. Nelly har legat med blöta handdukar. Då mår hon bättre. Ska införskaffa kylduk tänkte jag. Vi rör oss inte mycket på dagarna. Älven är nästan tom på vatten  Denna torka inte bra över huvud taget. Denna sommar går nog till historien. För att inte tala om ormbitna hundar. Har följt kära Evas hundar som fick två av sina fyra hundar ormbitna i trädgården hemma  Annies pappa Diesel och hans dotter Cocos. Förmodligen fick Cocos i sig mest gift  För hon blev så dålig med oviss utgång. Diesel klarade sig bättre o fick komma hem dagen därpå. Men lilla Cocos fick tillbringa 7 dagar på sjukhus. Kan bara tänka mig vilka mardrömsdygn Eva har haft. Nu är Cocos hemma och hoppas på att bli bättre för var dag. Fy f....för orm. Jag går o tittar i backen konstant tycker jag. Förra helgen åkte jag o B iväg till ett fantastiskt vackert ställe som heter Ransjön. Vi hade med oss mat, dryck för hela dagen. Jag njöt. Jag har ingen mottagning på min mobil så långt ut i vildmarken. På kvällen drog vi hemåt efter att besökt glasscafe. Fick meddelande från lillebror på vägen hem att mamma var fruktansvärt dålig  Knabbt kontaktbar. Efter mycket om o men för hon vill inte till sjukhus så kom ambulans med uppslagna blåljus. Diagnosen blev lungiflammation och sepsis. Bara timmar kvar om hon inte kommit in till sjukhus. Jag var på väg att packa för min resa till Varberg med Zane som jag sett fram emot. Det var ju otänkbart i detta läge. Ett kort samtal med Zane och hon avbokade vårat boende som tack o lov gick bra. Jag hade tur och fick tag på en buss från Karlstad till Västerås där Anders hämtade mig. Vi åkte direkt till intensiven där mamma fanns. Det var mycket svårt att se henne så svårt sjuk med alla slangar o apparater. Men hon var vid medvetande och blev så glad att se mig. Denna vecka har vi pendlat mellan hopp och förtvivlan.
Mamma ville vi skulle hjälpa henne med ett papper där det ska stå vad hon vill sjukvården ska göra. I samråd med oss barn. Jag kan bara hålla med henne i allt. Vill inte att hon ska plågas. Jag har bokat om min resa hem tills i morgon Lördag. Känns inte bra att åka hem. Men barnen får köra mig till mamma igen. Jag ska ha Leia o Albin hos mig nästa vecka.Har pratat med mamma om det. Och hon vill absolut att jag gör det. Hon vet ju vad mina barnbarn betyder för mig. Det är mina lyckopiller. Vi ska träffa kusinerna och bara ha det mysigt o lugnt. På Lördagen den 14 Juli ska jag hämta Minelle. Pierre kör mig till kenneln. Vi hälsar på mamma först av allt. Sen hem och träffa de fyrfotade familjemedlemmarna. Det känns som att valpen kommer in i mitt liv i precis rätt ögonblick. Jag var hos Chamorels i går kväll en snabbis och gosade med valparna. Vet fortfarande inte vilken tik jag får. Men de vet vad jag vill ha och att hon ska gå till avel om hon håller. Kommer uppfödare dit på Söndag och tittar. Så då blir det väl klart vilken jag får. De var otroligt jämna o fina alla. Men jag har två favoriter bland tikarna.
Nu ska jag strax ta en promenad till sjukhuset. Se hur lilla mamma mår. Visa henne bilderna på valpen. I dag ska vi ta med kaffe och kaka och försöka få i henne. Hon gillar inte kaffet på sjukhuset. Jag hoppas hon andas bättre idag. Ta hand om er alla och var rädda om varandra❤❤❤❤
 
 

Kommentera här: