Albin fyra år ❤️

 
 
God Måndagsmorgon på er. Jag och hundarna ätit frukost. Känner mig trött efter helgens resa till Göteborg. Lille Albin fyllde ju fyra år och det måste ju så klart firas. Som han gått och längtat och väntat på sin stora dag. Jag hade köpt mycket kläder denna gången till honom och allt passade så bra. Han blir sååå glad när han får kläder. Lille klädsnobben. Han är även en väldigt stor liten solstråle som sprider en sån glädje. Leia börjar bli stora damen. Märks verkligen. På kvällen fick hon vara med och titta på Melodifestivalen med lite godis och ships som vi smaskade på. Min favvo var John Lundgren med My Turn. Han blev trea tyvärr. Gillar absolut inte denna Ingrosso. Trött på dessa Wahlgrens som är överallt på Tv.  I dag kommer mamma hem från sjukhuset. De har väl tänkt och tror att det ska fungera för henne med larm och extrahjälp. Ja vi får se säger jag. Nästa vecka så åker jag o Annie mot Enköping. Och på Lördagen ska mammas lägenhet tömmas. Tur att vädret är mildare. Bara denna snön vore borta ochså skulle det vara såååå skönt. Vill ha barmark nu.                                                                                                                                    Detta är så bra tycker jag så jag låter även er att läsa. Lite tänkvärt. Sen om man gör detta är ju en helt annan sak..Att våga chansa....
 
Tänk på någon som du tycker verkar framgångsrik. Du kanske väljer någon du känner, någon känd person, en företagsledare, eller rentav dig själv.

Det känns som att det vissa människor tar i alltid blir till guld. Men det är långtifrån sant. Det som däremot stämmer är att de vågar förlora.

För vad är egentligen framgång? Svar: En chansning som gått hem.

När Rolandz med Robert Gustafsson i spetsen ställde upp med låten Fuldans i Melodifestivalen var det en chansning som gick hem. Det kunde lika gärna ha blivit ett praktfiasko, istället tog de sig hela vägen till final.

För att kunna lyckas med något, vad det än må vara, behöver du sätta något på spel. Det är bara frågan hur stora riskerna är i förhållande till möjligheterna. 

Att bara spela säkert kommer inte att hålla i längden. Det finns inga garantier i vare sig affärer, relationer eller i livet. 

Att se på framgång som en chansning som gått hem gör dig också ödmjuk. Det går egentligen inte att veta om något ska bli en succé eller inte. Du kan ha på känn, du kan ana, du kan ha underlag, öka sannolikheten. Men likväl är det en chansning, där facit först finns efteråt. 

Det enda vi kan veta är att om du inte tar någon chans alls, så kommer framgången att utebli. Ska du komma någonstans behöver du ta en chans.