Lite uppdatering

Känns som om livet så sakteliga återvänder efter en jobbig influensa och sträng kyla på det. Varit en tuff period på många sätt. Känner mig allmänt urlakad och så otroligt trött  Skulle kunna sova hur mycket som helst. Mamma åkte akut in på sjukhus i ambulans Fick såna enorma smärtor och kunde inte röra sig. Har legat sängliggandes. Nu är det andra veckan hon ligger inlagd. Hoppas verkligen hon får rätt hjälp nu. Man känner sig så hjälplös  Var meningen att jag och pojkarna skulle åkt hem till mamma och träffat henne denna veckan. Men hon blev flyttad till Uppsala så vi skjuter lite på det. I slutet av denna månad så ska vi tömma mammas lägenhet i Uppsala. Vi får samla ihop alla barn o barnbarn med förenade krafter. Bostaden blev såld i går kväll. För ett underpris tyvärr. Men vi orkar inte vänta på rätt läge heller  Som bostadsmarknaden är nu  Men skönt att få det problemet ur världen. Nu hoppas jag verkligen vintern börjar släppa sitt grepp. Man behöver få lite värme och sol nu. Denna vintern har varit väldigt lång o jobbig tycker jag.
I kväll kommer barnen på middag, känns som det behövs att vi träffas. Var ett tag sen vi sågs. Jag låg ju i influensan i två veckor. Nästa helg fyller lille Albin hela fyra år. Jag har bokat tågbiljetten till Göteborg. Hittade så fina kläder åt lilleman på Kapp Ahl. Hoppas storleken passar bara nu. Kunde heller inte motstå en sån underbar klänning till Leia. Det är ju så roligt att handla till barnen. Mycket roligare än till en själv. I går så var lilla Lovisa hos mig  Det var så kallt så hon fick vara hos farmor i stället för att vara i skidbacken med mamma o storebror. Vi hade så mysigt  Bakade muffins och var i parken.
 Leia i sin fina onepiece som jag hittade  Hon passar så bra i den  Glad att även storleken var bra  för man vet ju aldrig...

Kommentera här: