Bara att njuta...

Hej på er alla! Nu är det bara att suga in allt det vackra man har runt om sig. Det är som en explosion som har hänt i naturen. Jag och Annie är hos mamma i Enköping. Vi bor i A lilla gäststuga. Det fungerar jättebra  Annie är helt fantastisk att ha med. Tågresan hit var inte så rolig. Vi blev sittandes på järnvägen i en timme. Jag fick springa för att hinna med tåget till Enköping. Inte lätt för en som mig heller 😊Och packning m hund. Men nu är vi här i alla fall. Vi har firat mamma 85 år. Blev en mycket trevlig tillställning. Hon blev ju väldigt trött men var ovanligt pigg.
För ett halvår sen så trodde jag aldrig vi skulle få uppleva denna dagen. Är så tacksam för det. Det är ju en väldig värme så hon orkade inte ta sig ut med rullstolen. Annie orkar knabbt ta sig från stugan till mamma som är en bit. Finns heller inget vatten att bada i på vägen heller. Vi går igenom Drömparken som är helt fantastisk nu. 
I morgon kommer Zane hit. Vi ska besöka mamma och äta lunch. Sen går vi ner till hamncafeet och myser. Det är så vackert där. J o S och barnen åkte till Cypern i går. Jag önskar att de får en underbar semester med härligt väder mm. Tänk så spännande för barnen...Att flyga för första gången. På Onsdag bär det hem till Värmland igen. F kommer till helgen. Hoppas det härliga vädret består. Det blir för övrigt en spännande och väntansfull helg. Då min lilla valp ska födas. Kommer gå på nålar tills kenneln hör av sig.
Jag har inte sett Kungsängsliljan på 40 år. Plockade den som barn  Den växer vilt här. Så glad jag fick se den nu.