November...

Ja då är November månad här  För min del tycker jag att den månaden brukar vara väldigt jobbig  Men det har ju varit en fantastisk sommar och fin höst  Så det känns väldigt bra. Veckan som varit har varit fulla farten med besök. Mia var här hos mig ett par dagar  Och denna helgen är Jonas och Albin här  Sååå roligt. Vi har haft så mysigt  Fått umgåtts. Ätit god mat och lekt. Teddy bjöd på vildsvin i går kväll. Sååå gott. Minelle älskar barn, men är lite för mycket på ibland. Så det är tur det finns grindar. Tyvärr var inte Leia med  Hon hade aktiviteter hemma . Vi har bestämt att gå på Lisebergs julmarknad 8 December. Det ser jag fram emot.
Tiden går så fort. Denna veckan blir det lugnt förutom tandläkaren. Minelle växer och utvecklas i rask fart  Märks att hon börjar få lite unghundsfasoner. Hon älskar att gräva efter sork, och varken hör eller ser.
Det bor ekorrar i träden. Och hundarna är så fascinerande av detta. De står som sta hästar, o vägrar gå. De är så söta de små ekorrarna. Snart ska vi hälsa på Eva, våran mentor inför adventsutställningen i Arvika. Jag är så ringrostig. Länge sen nu. Ska även ta lite uppställningsbilder.
Jag måste få visa min nya vinterjacka, som jag hittade på Engelssons. Såå varm och skön. Nu kan vintern få komma. Helst utan snö för min del. Jag har fortfarande mina olivträd ute på trappen. Men nu måste jag in med dom.
Så svårt att vinterförvara dom. De har ju växt så otroligt mycket. I dag ska jag tömma klädkammaren och försöka ha dom där med extrabelysning. Hoppas värmen håller i sig länge. Så kan de stå ute så länge det går.I dag skiner solen. Jag får ta en långtur med hundarna o tanka energi innan jag tar itu med klädkammaren . Jag önskar er alla en skön Söndag.

Kommentera här: