Oktober månad

Livet går vidare...Känns som Nellan finns runt om oss och vakar.  Annie sörjer fortfarande .Men en otrolig tur jag skaffade Minelle. Hon piggar verkligen upp både mig och Annie. Vi har varit på valpkurs tre ggr redan .Och det är jättebra och trevligt  Många nya ansikten man lärt känna. Vi får lära oss verktyg som vi sen får i läxa att träna hemma  I Söndags var vi ute i skogen och tränade lite sök  Gjorde sk sökrutor och lite annat smått o gott. Det som inte är kul däremot är att Minelle fick tillbaka sin urinvägsinfektion i förra veckan. Jag fick tid på djursjukhuset och ny penicillin. Sååå tråkigt  Min ekonomi är i bott just nu. Veterinären tog ett så kallat sterilt urinprov på henne  Svar denna veckan. Tydligen väldigt vanligt på tikvalpar. Har inte hämtat mig än från det hemska med Nelly .. Blir så nervös och orolig när det blir något nu. Första Advent blir det i alla fall premiär för Minelle på Hundutställning  Känns spännande att få ett första utlåtande på henne  Jag tränar henne på att stå fint.  Springa går sämre för jag är inte bra i mitt knä. Vi ska åka till Eva på Boys For You och få gå lite på kurs . Hon har ju hjälpt mig att ställa Annie tidigare  Och är väldigt duktig på det . Har  ju väldig erfarenhet  Om hon kan så kommer hon ställa Minelle åt mig  Vilket jag hoppas på. Tror det kommer bli 100% bättre. Nästa månad så ska kvarskatten in. Sover dåligt redan. Allt jag har får jag lägga undan. 9000kr är mycket pengar för en fattigpensionär som jag räknas som. Tur jag har mina hundar och barn/barnbarn som piggar upp mig  Har inte ens råd att åka till mina gullungar i Mölnlycke. L tar med mig till stallet i Färjestad när Lowisa ska rida på ridlekis  Det är superkul  Jag blir så sugen på att rida själv  Ska ev börja till våren. Nästa gång så ska jag o Lowisa åka själva  till stallet. 
Lowisa på lilla Tintin❤     
                             P har flyttat till Grums  Han har träffat en tjej och flyttat hem till henne. Hon jobbar på samma jobb som honom så de har nog känt varandra länge. Hon ser väldigt rar och snäll ut. Vi ska ha familjemiddag hos mig den 20:e Det ska bli jätteskoj. Får väl ha lite hösttema. Tyvärr kunde inte Jonas m familj komma  Hade ju varit så roligt att träffas allesammans. Så sällan vi gör det. Men barnen har ju sina aktiviteter på helgerna ochså. Så fort jag får råd så åker jag ner till mina små ❤❤
Albin har blivit så stor. Var ner en snabb sväng över dagen för ett tag sen och fick pussa på mina älsklingar.
Ja barnen växer och man blir bara äldre och äldre. Men man håller sig i alla fall i bättre form med barn och djur.
Soffan får man inte plats i längre. Två damer som alltid vill vara där..I dag är det mörkt och regnigt ute. Men inte kallt som tur är. Bara man kommer ut så är det skönt att vara ute. Det rensar tankarna och gör att man mår bättre. Men visst är detta mörkret jobbigt. Man är så mycket tröttare. Nu får det bli en kopp varmt te innan man drar på sig ytterkläderna. Ha en fin dag!
Fick små hälsningar från Mölnlycke på posten. Betyder mycket. Ska rama in dom. Tack mina bästa❤