Enköping och sensommar..

Våran lilla stuga som vi bor i. Liten men mysig  Och hundarna har inhägnat utanför tack o lov. Tack Anders❤
Vi är i Drömparken varje dag. Och där är det full fart jämfört med lilla Forshaga. Mycket hundar, folk, cyklister. Annie bryr sig inte men Minelle har full koll på allt. Hon är en liten betraktare. Så det tar sin lilla tid innan vi kommer fram till mamma. När vi väl är hemma igen är vi helt slut  Till o med jag. Vi trivs bra i lilla huset. Men en vecka är nog lagom..I dag lämnade jag dom själva i två timmar. Och det hade gått så bra. Anders fyller år och jag var ner till stan och inhandlade present från mig och mamma. I går träffade jag Anders dotter Sofia. En mysig dag som avslutades med gofika.
Min fina Sofia❤Betyder mycket för mig
Vackra sommarblommor på mammas altan. Denna veckan har vädret varit otroligt fint. Varmt dessutom. Tyvärr orkar inte mamma gå ut. För hon skulle behöva det. Men värken tar över. Vi försöker ha så mysigt vi kan inne. Minelle och Annie är förvisade till altanen. Mamma orkar inte med stökiga hundar. Speciellt valpen ska hoppa o klänga. Men de har anpassat sig fantastiskt bra. I går kväll satt jag och tittade på valdebatten på min padda. Man blir bara snurrigare och snurrigare. Men hoppas på ett skifte i alla fall. Löwen har gjort sitt nu tycker jag. Jag åker inte hem förräns på Måndag. On nån behagar hämta mig..Har tid på Evidensia på Tisdag för Minelle. De ska kolla att hon är bra i kisseriet . I morgon ska jag och Minelle träffa hennes bror Ludde  Ska bli kul att få se honom. Om de är lika eller inte? De har en stor inhägnad hundgård här i Enköping  Passar bra att ses där tyckte jag och Luddes husse. Hade tänkt att även åka till Chamorels. Men tiden räcker inte till riktigt. Får nog bli nästa gång jag kommer till Enköping.
 
Får vi komma in snart?❤
Vem bor här tro?
Även Nelly fann sig tillrätta på gården. Just nu är hon så pigg. Härligt, trivs bra i Ransäter dessutom. Och dessa leker och leker.
Men roligt att de har så kul tillsammans. Kanske sista gången för mig i stugan  För storpojken ska flytta in i den. Det förstår man ju. Är man tonåring så vill man ju ha något eget. Jag är i alla fall väldigt tacksam för de ggr jag har fått låna fritidsbostaden. Vet inte hur jag ska lösa boendet nästa gång  Men kommer tid kommer råd heter det ju. Nu stundar helgen. Och nästa vecka får vi se hur det ser ut för vårt kära Sverige. Vilken regering som tar över.
Ha en skön helg alla!!!

Kommentera här: