April April...

 Sköna April har enterligen kommit, och våren är här. Tyvärr inte med den värmen som man önskar. Men man får hoppas värmen kommer. Jag och Minelle har varit i Enköping nästan två veckor, men är hemma nu. Det gick så bra på tåget med Minelle. Denna gången gick hon på tåget utan något krångel. Jag själv har panik när jag inte hittar djurvagnen. Så dåligt skyltat så det är inte lätt. Någon konduktör ser man aldrig till som kan hjälpa en heller. Man har väl ett par minuter på sig innan tåget går...I Enköping hade vi trevligt som vanligt. Mamma kom hem från sjukhuset precis när vi kom dit. Skönt för henne, för hon vill absolut inte ligga på sjukhus. Hon fick rosfeber och blev väldigt sjuk med hög feber och medvetslös. Ambulansen kom supersnabbt och hjälp sattes in. Såg inte bra ut, men min tappra lilla krigare till mor redde ut stormen  Måste berömma hemsjukvården i Enköping. De har varit helt fantastiska mot mamma. Ordnar med läkare i hemmet som kommer så fort de tycker att det behövs. Hjälper till med allt. Även oroliga anhöriga. Känns tryggt för både henne och oss anhöriga.
Fantastisk personal...
Minelle började att löpa precis när vi kommit till Enköping. Jag hade gått och väntat på det så länge. Och dååå....Vi träffade i alla fall J och Ludde och de hade så roligt med varandra. Tog även ett bad i Enköpingsån. Blev nog i kallaste laget för Minelle fick vattensvans
Så kul att vara med brorsaan...Dagen efter kom löpet. Då gick det inte att träffas mera för denna gången. jag o Minelle var i alla fall med och träffade Tezzy o Rickard med mamma Yeti och två syskon.
Jag med Minelle Jesper med Ludde, Rickard med mamma Yeti o bror o syster. Så lika allihopa enligt mig.
Nu är det även bestämt dag för röntgen av syskonen. Den 27 Maj blir det. Lika bra och få det gjort. Så vet man sen...Försöker inte att tänka och oroa mig för resultatet. Det blir som det blir.  I dag kom lilla Lowisa till mig. Hon hade fått nackspärr och kunde inte gå på förskolan. Vi hade en så mysig dag. Sen kom värken tillbaka, och då var det inte så kul. Minelle höglöper just nu och älskar allt och alla.
Minelle avgudar Lowisa <3 <3 <3
Snart stundar påsken, och jag ska bara vara hemma och ta det som det kommer. Kan inte ge mig iväg med en höglöpande tik. Det blir bara jobbigt. Ser ut som att vädret ska bli fint. Så bara att njuta av solen och promenader.
 

Kommentera här: