Årets sista dag!!!

Ja då går vi mot nytt år. Ut med det gamla och in med 2020. Det känns skönt tycker jag. In med nytt. Nya förhoppningar. Ljuset på väg tillbaka igen. I dag på nyårsafton strålar solen för fullt på en blå himmel. Helt underbart. I dag kommer J o barnen och stannar ett tag. Så det får bli lite god mat när de kommer. I morgon ska jag ha trerättersmeny för allesammans. Och så blir det lite julklappsutdelning till barnbarnen. Till helgen blir det bio med Lowisa. Hon vill se Frost 2. Så vi tar bussen till Karlstad och fröjdar oss. Minelle började löpa när vi var hos mamma i Enköping och firade jul. Så det blev ingen träff med brorsan Ludde. Att sova på hotell gick otroligt bra. Fantastiskt trevlig hudvänlig personal. Rummet var ochså väldigt bra. Och tack o lov på nedre botten. 
Kvalitetstid med lilla mamma. Hon var uppe korta stunder. Och ville vara med. Vi hade en väldigt lugn och fridfull jul med nära och kära. Tåget fungerade ochså tack o lov bra. Det enda jobbiga på hemresan var att Minelle ville inte hoppa upp på Tågabs trappor. Som är skyhöga. Och helt öppet nedanför. Kommer aldrig åka det tåget igen. Men på nåt sätt kom hon upp. När vi skulle ut så fick jag hjälp tack o lov. Nej, fram för snabbtåget. Med riktig ingång. Jag önskar er alla ett riktigt ljust och fint 2020. Kram till er alla.. 
 Kläppen tungt i klockan slår... Nu är nyår inne... Tack du kära gamla år, som så trött på tröskeln står och är snart ett minne! Nya år, kom med fröjd och sol och vår och ett tacksamt sinne!   Av Elsa Beskow