Men vad är det här???

Lowisa på dansskola😉
Är det jul? Julafton om en vecka... Har inte känslan av julstämning. Bakat lite saffransbröd och pepparkakor. Om inte annars så doftar det så gott i huset. 
Ute vräker regnet ner.. Kolsvart på morgonen när man ska ut med hundar. Tur man inte ramlat än o brytit sig. Pannlampa hjälper inget tycker jag. Nog för dåligt ljus. Men igår hade jag en trevlig dag på Liseberg. Trots regn och slask.. Vi startade tidigt med tåget från Kil. I Göteborg blev det gofika innan vi begav oss mot Liseberg. Vi hade bestämt möte där med J o barnen. 
Liseberg levererade som vanligt. Jag o Albin åkte kaninlandet. Var en underbar utsikt där uppifrån. Men oj vad jag frös. Vi var och åt på Tauberestaurangen. Väldigt god mat och trevligt. Bara att komma in i värmen var underbart. 
J o barnen åkte hem. Jag fick som vanligt en klump i halsen.. Men de kommer till mig på Nyårsafton. Får fundera ut något smaskigt vi ska äta. Tågresan hem gick som smort. Alla trötta och nöjda. Hundarna var så glad jag kom hem. Och det är så underbart med dessa fyrbenta vännerna som ger så mycket. En varm kopp te i soffan och sen var man däckad. Men härligt med såna kvalitétsdagar.           Förra helgen var jag med till Karlstad och tittade på L när hon dansade. De var som små prinsessor allesammans. Så söta❤️Om en vecka åker jag o Minelle och firar jul med mamma i Enköping. Vi försöker ha ett julbord hos mamma. Eftersom hon inte kan ta sig någonstans längre. Man får göra det bästa och trevligaste vi kan❤️ Blir spännande för Minelle att vara på hotell. Hoppas även vädret blir lite mer jullikt. Ha en fin tredje advent⭐⭐⭐

Kommentera här: