Dagarna går sin gilla gång...

Snön har börjat att tina lite nu tack o lov. Kvar är isen...Har broddar ute men det hjälper dåligt. Nästa vinter ska jag investera i Icebugs. Känns som det aldrig blir barmark. Annie tycker inte om detta grova grus som ligger på trottoarerna. Känns inte bra för trampdynorna. Minelle verkar inte bry sig alls.Allt fungerade bra med henne när jag lämnade henne till Bengt. Hon hade skött sig jättebra. Jag och Zane träffades i Göteborg helgen 9 Februari. Man var ju lite rädd att tåget skulle krångla. Men det gick jättebra. Jag gick o fikade medans jag väntade på Zane som kom lite senare. Det var så roligt att ses. Efter god mat och dryck begav vi oss förväntansfulla till hotellet. Men ack så besvikna vi blev...Direkt när vi kom in så förstod vi att det här inte var bra. Shabbigt och ogästvänligt. En personal bakom disken som inte såg speciellt trevlig ut. Vi fick vårat rum och inte ett dugg bättre  Skitiga och fläckiga sängar. Kalt och opersonligt. Ett badrum som sjöng på sista versen. Vi klagade till personal, men de visste ingenting. Han gav oss varsitt lakan. Jag har skrivit till Booking.com och berättat och gett dom sämsta betyg. Förutom det hade vi en jättemysig och trevlig vistelse i Göteborg. Peter Jöback var ännu bättre i verkligheten. Och konserten var fantastisk.
 
En sån ödmjuk och empatisk person. Och en fantastisk musiker.                                                     På Söndagen efter jag hade sagt hej då och puss o Kram till Zane. Så begav jag mig till Mölnlycke för ett snabbt besök för att hälsa på mina älskade barnbarn.Köpte med mig lite glass och fikabröd. Hade längtat efter dom såå.
 Pussar och Kramar och sen iväg till tågstationen. Där jag fick besked om försenat tåg på grund av spårspring. Märkligt...Kan inte folk låta bli att springa på tågspåren? Ställer bara till det för SJ. Blev till slut dags att ge si hem efter två timmars försening. Alltid skönt att komma hem till vovvarna igen. På Alla Hjärtans Dag kom Jonas och barnen hit då de hade sportlov i Göteborg. Jag hade ordnat med middag mm. Tyvärr även tågförsening för även dom. Ca två timmar. Jonas var inte glad på SJ. Inte lätt att sitta och vänta med barn heller. Teddy hämtade dom i Kil. Vi hade det så trevligt och mysigt. Så trist väder bara med den hemska isen. På Fredagen gick vi till kusinerna och T o L. På Lördagen åt vi pizza och tittade på melodifestivalen. Med godis och annat smått och gott. Riktig kvalitetstid.
 Härliga bilder på kusinerna tagna av Linda Olsson 16 Februari-2019