VARBERG

Nyss hemkommen från Varberg. Och är ganska trött. Jag o Zane hade tur och fick hyra på ett underbart litet ställe som heter Okens Bed & Breakfast. Ett mycket vackert och mysigt hotell. Med trevlig personal. Så det blev 10 +
Här sitter jag på otroligt mysiga Bakgården. 
Fantastisk Murgröna
Här sitter vi på ett mysigt glasscafe och myser. Det är väldigt skönt att vara på semester med en vän som man känner så otroligt bra. Vi har varit vänner sen barndomen, och har väldigt fint ihop. Även om vi är väldigt olika som personer. Men vi känner varandra utan o innan o det är skönt. Det enda tråkiga på våra lilla tripp till Varberg var vädret... Tyvärr så blåste det halv storm. Så ligga på en klippa vid havet var inte aktuellt. Blev lite bättre andra dagen. Men fortfarande blåsigt. 
Vi hamnade även på ett hamburgerställe som hade Såååå goda hamburgare. Burger and Chili. 
Dessutom väldigt trevlig personal. Det var väldigt mycket kullerstensgator så ryggen fick sig en körare. Tur jag hade värktabletterna med mig. 
Ja det var skönt att komma bort lite från väggarna hemma. Nästa år har vi pratat om att göra en ny liten resa, om hälsan är med. Får bli lite som en tradition. Vi köpte med oss en liten söt fågel från Varberg, o en liten glasängel
Nu är det vardag igen... Vädret inte riktigt bra. I morgon ska jag ställa Minelle på Club Show i Sunne. Roligt om det går bra, men är ju inte så bra på att springa. Men kul att komma ut och träffa lite folk. 

Kommentera här: