Midsommar och födelsedag..

En god egengjord sill hör midsommaren till. Blev även mycket annat smått o gott. 
Underbara sommar. Mitt lin börjar blomma nu. 
Bara att njuta och tanka energi... 
Midsommaren redan över och vi går snart in i Juli månad. Jag o hundarna tillbringade midsommaren i Ransäter, där vi blev o pysslade rejält. Jag råkade ju ochså fylla år på midsommar aftonen. Så jag blev bjuden på gofika på hembygdsgården i Ransäter. Där var det väldigt mycket folk. Det var ganska kallt och blåsigt tyvärr. Men så vacker omgivning. Jag var in i en liten bod där och hittade en så vacker Christina gel som var nedsatt till halva priset. Hade ju snålt med pengar, men fick den av B i födelsedagspresent. 
Änglar tycker jag så mycket om. De finns med oss och beskyddar oss.        På midsommardagen åkte vi till det vackra Ransjön. Hundarna älskar att vara där. Tyvärr så följde inte Apollo med. Han blir bara stelare o stelare, och detta är så tufft för alla. Men allra värst för B. De har varit som ler och långhalm i 13 år. Så detta blir sista sommaren för vår älskade Apollo. En mycket speciell hund för oss alla. Som tur är så kommer ju mina hundar vara hos B ibland. De avgudar honom. Så det känns bra för mig ochså. 

 Min älskade Annie. Hon är inte så glad i att bada som Minelle Går i och doppar sig. Sen får det vara bra. Minelle vägrar gå ur vattnet över huvud taget. 
 Jag har ju haft så ont i ryggen sen jag kom hem från Enköping. Har ingen aning om varför. Till slut fick jag ta mig till vårdcentralen. Där fick jag smärtstillande och tid hos sjukgymnast. Tabletterna gör att smärtan försvinner, men kommer tillbaka om jag inte äter dom. I dag ska jag göra första besöket. Får se hur det blir. Vädret är ju ganska hyfsat. Hoppas det består i nästa vecka då jag o Zane ska vara i Varberg. Vi ska ju bo vid havet. Så det får gärna lysa en sol hela dagarna. När jag kommer hem ska ju Minelle ställas på Club Show i Sunne. Har ingen som kan hjälpa mig. Så det får gå som det går. Är inte ryggen bättre så går det inte alls. J o barnen kommer o hälsar på. Jag o Leia ska gå på Madicken i Mariebergsskogen. Hon fyller ju 8 år nu i Juli. Så då får farmor ställa till med kalas. Min stora prinsessa....Får klura på vad jag o Albin ska hitta på? Han vill nog helst vara i stora lekparken. Där linbanan finns. Sen blir det Ransäter i slutet av Juli. Men då har snälla Eva på Boys For You lovat hjälpa mig att ställa Minelle. Första officiella för hennes del. Sen åker vi mot Enköping. Jag har fått en konsertbiljett av min käre bror i present. Vi ska till Skansen o lyssna på Ulf Lundell. Sen blir det kennel träff hos Minelles uppfödare, som bor utanför Enköping. Det blir kul. Hösten orkar man inte ens tänka på än.