Hemma igen...

Jag och Minelle kom hem från Enköping i Onsdags. Vi har haft det jättetrevligt med mycket trevliga aktiviteter. Vi firade mamma på födelsedagen, Mors Dag. 
Anders bjöd på otroligt god glass på Mammas dag. Ska finnas på Coop. 
Sen kom T o barnen. Mamma var överlycklig eftersom det var en överraskning.
Tyvärr hamnade hon på sjukhuset dagen därpå. Hennes ros feber o blodförgiftning kom tillbaka. Hon var väldigt dålig. Kom väldigt plötsligt. Känns väldigt skönt att jag var hemma denna gången det slog till. Mamma fick vara kvar på sjukhuset ett par dagar med dropp och antibiotika. Min mamma är en riktig fighter efter alla pärser hon gått igenom. Jag städade lägenheten under tiden hon var i inlagd. Vädrade och fräscha upp. Min vän Mia kom på visit från Göteborg. Hon hyrde föreningens lägenhet i en vecka. Jag visade henne runt vackra staden Enköping. Och vi var ute och åt/fika på massa mysiga ställen. Det mysigaste var Tant Gredelin. Ett litet matcafe i en liten gränd 
På Lördagen 18 Maj. Så åkte jag o Mia med Gunnar till Almunge där jag skulle ställa ut Minelle på Golden Retriever klubbens Open Show. Vi hade en otroligt trevlig dag med sol och härlig värme Minelles uppfödare ställde henne och jag är väldigt nöjd. Väldigt bra kritik. Och hon var så glad o alert i ringen. 
 Vi har även träffat J och brorsan Ludde en del Minelle och han avgudar varandra och kul att träffas och prata. 
Ja det händer mycket kul i Enköping. Men det märktes även att Minelle saknade Annie. Som hade det så jättebra hos Bengt o Apollo. Min vän Zane kom på besök innan vi skulle tillbaka hemåt. Vi var på hamnkrogen och åt en jättegod lunch och egengjord glass. 
Ja så nu är det fattigvecka som gäller.. Jag o Zane ska åka till Varberg två dagar i Juli. Det ska bli supermysigt.. 
Magnolian slog ut när jag var där. Så fantastisk... 
Ja och så det sista men jobbigaste gjorde vi på Måndagen, tillsammans med uppfödaren och syskon till Minelle. HD röntgen. Jag var så nervös så jag sov riktigt dåligt natten innan. Det var en väldigt mysig veterinär långt ute på landet. Väldigt trevligt att träffa alla. Minelle o Ludde sövdes först. Tycker inte om detta. Men är ju tvunget. Hundarna var utslagna på väg hemåt. Jag o J åt lunch o sen fick jag skjuts hem. Resten av dagen var vi hemma o bara tog det lugnt. Sen var det väntan som gällde... På Tisdagen var vi hos mamma hela dagen och myste. Jobbigt att säga hej då tills nästa gång.. På Onsdag morgon fick jag meddelande från uppfödare. Deras två syskon till Minelle var HD A ED UA. Stort Grattis till dom...Jag och de övriga har fortfarande inte fått något svar från röntgen. Väntar... Tycker det är konstigt att de läste av två syskon o inte resten. Snart är det Måndag och jag kommer sitta klistrad vid hunddata. I dag ska jag iväg till Rikard som fyllt 7 år och gratta. Nästa helg åker jag mot Mölnlycke till mina andra två juveler. Hoppas vädret blir soligare och varmare än det är nu. Kram från oss
 
 

Kommentera här: