Sköna Maj Välkommen...

Maj månad är den mest fantastiskt vackraste månaden enligt mig. Tyvärr så blev den väldigt kylslagen början och ser inte ut att bli nåt bättre heller  Ser ut som att man behöver packa ner ordentligt med varma kläder till Enköping..Är ju snart dags för Minelle att visa upp sig i ringen  Har tränat henne varje dag  Har bara ett stort problem., jag kan inte springa med mitt ben  Som värker som bara den. Vet inte vad det beror på heller..Vaknar på nätterna av att det värker..Funderar på att kontakta privatläkare  För här på vårdcentralen får man inga tider..Förstår att det inte kommer gå bra i ringen när jag springer som en kråka. Som tur var så har jag en fantastisk bra uppfödare, som kommer hjälpa mig..Blir ju inte bra för Minelle heller med en matte som inte kan springa. Denna veckan ska jag till veterinären och vaccinera och väga henne.,innan vi drar iväg mot Uppland. 
 Apollo har varit lite skröplig. Jag har heller inte kunnat träffa honom eftersom Minelle har löpt..På Valborg så kom B o Apollo o hälsade på  Vädret var så varmt och skönt, så vi åkte till Aborrtjärn. Ett mysigt ställe lite utanför Forshaga. Hundarna var överlyckliga för att få premiärbada. Apollo blev lite piggare tyckte vi  Han hade nog saknat tjejerna  
På kvällen var vi barnvakt åt Teddy o L och sen åt vi middag tillsammans. En mycket bra dag med andra ord.
Hoppas verkligen värmen kommer tillbaka  För oj vad jag fryser nu... Har även hunnit göra ett besök hos barnbarnen i Göteborg. Vi hade det jättetrevligt som vanligt  Sov över två nätter o fick mysa. 
Tre av mina mina bästaste❤️❤️❤️             

Kommentera här: