Besviken...

 
Nu har vi fått besked om mammas boende som hon har sökt. Och det blev avslag, fastän hon är så dålig. Och knabbt kan röra sig. Måste säga att det trodde jag inte. Mammas hemvård rådde oss att överklaga. Vi har tre veckor på oss. Så det får vi göra. Begriper verkligen mig inte på detta landet? Ska vi inte ta hand om de gamla och svaga när de vill in på ett vårdboende? Är det bättre de ligger hemma ensamma. Hon har ju larm tack o lov. Och hem sjuksköterska. Men vore så oändligt mycket tryggare om man visste hon hade tillsyn dygnet runt.                          Ända sedan jag flyttade till Forshaga så har jag tittat på ett annat boende som är sååå fint. Nu blev det en ledig bostad där och jag sökte. Har stått i kön ett par år. I går ringde jag och kollade vilken plats jag hade på lägenheten? N 4 i kön. Så tyvärr... Trodde jag hade en chans denna gången. Blev så oerhört besviken. För jag vill ha ny bostad på grund av många orsaker. Bra för hundarna här. Men dålig värme m.m.           Jag och Minelle kom hem förra veckan från Enköping. Vi firade lillebror. Väldigt trevligt. Han ska ju ut o fjällvandra, så han fick en vandringsryggsäck o en flaska punch av mig. Han blev så glad
Här firar vi med mamma. Anders barn Sofia och Oskar
Lilla mamma. Hon hör knabbt. Men är så glad för besök. Vi hade tur med vädret denna gången med. Minelle är så underbar att ha med sig. Och mamma är så förtjust i henne 
Det blommar fortfarande så vackert i parken 
Här är vi i lilla gäststugan. Vi får se om vi kan vara där nästa gång vi kommer. För den kanske ska hyras ut. Men kommer tid kommer råd. Vi ska inte dit förrän till jul nästa gång. Vi hann även med att träffa Jesper och brorsan Ludde. Lika trevligt som vanligt. Minelle avgudar sin bror. Och han är verkligen underbar på alla sätt. 
Så glad att vi har så bra kontakt med Ludde och husse Jesper..                              Ja nu är vi hemma och tar våra dagliga turer. Annie o Minelle leker otroligt mycket. Och stortrivs ihop. Jag har börjat tittat runt på ev tilltänkta kavaljerer till Minelle. Men det är ju gott om tid. Har ju hela nästa året på mig. Men har en del favoriter. Ska åka o titta nästa sommar på en hane. Vill ha en lite mörkare hane. Och ingen som alla andra använder. Får väl även försöka ställa henne lite officiellt nästa år. Om jag kan själv, eller någon som kan hjälpa mig ev. I morgon ska jag hämta lilla Lowisa på förskolan. Så mysigt. Då brukar vi äta mellis ute om vädret passar. Hoppas på sol. I helgen åker jag till Mölnlycke och hälsar på J o barnen. Ska bli kul o se nu när de fått lite i ordning. Stannar väl en natt. 
Det är fantastiska färger ute nu....
Två hanar som är tilltänkta som blivande kavaljerer. Två hanar som tilltalar mig mycket. Ja det blir spännande. Men det är ju hela nästa år kvar. Hoppas verkligen allt går som jag vill och önskar. Ha det så gott alla vänner därute!